header zodiac

 

En av Zodiac sine store styrker er det brede produktutvalget. Med RIB-seriene PRO, OPEN, MEDLINE eller CADETT, finner du en båt som stemmer 100% med dine ønsker.

Igjen viser Zodiac at kvalitet, innovativt design og smarte løsninger aldri går av moten.

Samtlige Zodiac-båter leveres med Mercury-motorer.

 

Mandal Maritime hjelper gjerne til med finansiering.

 

For teknisk info om båten trykker du på bildet av båten du ønsker.

 

5

pro 6 5 3d grey seen from starboard side bow

zodiac pro 7 ttl 9493

Zodiac Pro 5.5
Med Zodiac Pro 5.5 har du et hav av muligheter til å konfigurere båten slik du selv vil.
Zodiac Pro 6.5
Zodiac Pro 6.5 er den mellomste av 3 brødre i Pro-serien. Her får du kombinasjonen av god manøvreringsevne og økt stabilitet i sjøen.
Zodiac Pro 7
Zodiac Pro 7 er designet med multifunksjonalitet i fokus. Du kan enkelt skreddersy båten etter ditt behov, ved å velge konsoll, farger og lagringsrom.

 

 

 zodiac medline 6 8 rib bat 17

 

 

 zodiac medline ttl 0415

 

 

 zodiac medline9 white sainttropez 67

Zodiac Medline 6.8
Dette er båten for deg som har fokus på sjødyktighet og komfort i én og samme pakke. Båtens U-sofa gjør Medline 6.8 raskt til favoritten i familien, og for deg som fører vil du oppleve båten som sikker både i fart og røff sjø
Zodiac Medline 7.5
Zodiac Medline 7.5 er en perfekt kombinasjon av praktisk
RIB og komfortabel dagsturbåt. Fra baug mot akter har Medline 7.5 løsninger som innbyr til avslapning og muligheten for å legge vekk hverdagens mas og stress. .
Zodiac Medline 9
Zodiac Medline 9 er en av de mest bruksvennlige RIBene på markedet. Kombinasjonen mellom den praktiske RIBen og en overnattingsbåt gjør denne båten spesiell.

 

zodiac open 3 1 o 1

 

 zodiac open2021 cazaux 127

 

 zodiac open2021 cazaux 132

Zodiac Open 3.1
Zodiac Open 3.1 er en populær RIB for undrom og ikke minst et godt, solid valg som praktisk hyttebåt. Skroget og pontongene tar sjøen godt. 

 

Zodiac Open 3.4
Zodiac Open 3.4 er den nest minste båten i Open-serien, men en båt med mye plass og gode, praktiske løsninger.

 

Zodiac Open 4.2
Zodiac Open 4.2 er en perfekt RIB-størrelse for bruk på landsted, eller for bruk fra havneanlegg for enten ungdom  eller voksne

zodiac open2021 cazaux 105

zodiac open 5 5 rib 23

zodiac open 65 ttl 7715

Zodiac Open 4.8
Zodiac Open 4.8 er den største båten i den minste serien av Open-modeller. 4.8 er en god kombinasjon av praktisk hyttebåt og en båt tilpasset hverdagslig, rask og hyppig bruk. 
Zodiac Open 5.5
Zodiac Open 5.5 er en lettkjørt, praktisk og romslig RIB for bruk som fritidsbåt for hytta og huset, eller som en perfekt og enkel måte å komme seg på sjøen
Zodiac Open 6.5
Om Zodiac Open 6.5 Med Open 6.5 har vi fokus på familien og turbehovene, samtidig som det er lagt stor vekt på de praktiske egenskapene du forventer av en RIB.

 

 

 zodiac zodiac cadet 270 310 350 alu zodiac nederland aalsmeer 12

 

 

 

 

 

 

Zodiac Cadet 200-390
Zodiac Cadet-serien er en linje kvalitetsjoller fra Zodiac. Båtene er laget med tanke på lang brukstid og lang levetid. De er populære som enten båt for barna, ekstra hyttebåt eller som tilleggsbåt til større fartøy.