mandalmaritime

sting logo

 

Sting-båtene er skapt for hyggelige skjærgårdsturer. Finn modellen som passer deg, og gjør deg klar for avslapning langt borte fra hektiske hverdager. Samtlige Sting-båter leveres med Evinrude E-Tec. I 2017 er Sting 610 BR kåret til "Powerboat of the Year" på årets store messe i Düsseldorf! 

Tekniske data på på båtene finner du her >>


 

 

Sting 485 S 280 stort

Sting 485 S er et resultat av dette. Modellen er ganske lik søstermodellen, men vi har flyttet konsollen fremover i båten, slik at du får et eget komfortabelt kjøresete med stort stuverom til bagasjen. Akter får du en like komfortabel sofa til passasjerene, og kjøreegenskapene er selvfølgelig like sporty som hos 485.


 

 

sting 530 s


Sting 530 S
Som våre andre modeller er den tegnet av Espen Thorup og kjennetegnes av moderne design, funksjonalitet og praktiske løsninger. Her snakker vi om en båt for hele familien – lettkjørt og romslig! Også denne modellen har et bredt utvalg av standardutstyr. Komplett putesett, fortøyningspakke og lanterner er bare noe av det du får med når du henter båten.


 

 

Sting 600S 190815 240 stort

Sting 610 S er en båt med stort innvendig volum i cockpit, takket være den generøse bredden på hele 2,37 meter. Cockpit har relativt høye sider på 80 centimeter og baugprofilen gjør at du enkelt kan legge til ved de fleste svaberg. Det er også montert pullpit i den høye baugen, noe som gjør det trygt og enkelt å komme seg både ut og inn. Konsollmodellen har vi lånt fra Sting 530, men denne er større. Vindskjermen er både bredere og høyere, noe som sikrer deg mot vind og sprut. Også denne modellen er rikelig utstyrt som standard.


 

 

S 610 DC deck 069 0014

Sting 610 DC er en sporty daycruiser med god plass som innbyr til trivelige turer på sjøen. Nok av plass i cocpit samtidig som cabinen er stor nok til at du kan ta en overnattingstur. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små.


 

 

Powerboat of the Year sting 610BR

Sting 610 BR er en sporty og etterlengtet bowrider i den nye 6-meters serien fra Sting. Denne modellen vant i år den prestigetunge utmerkelsen "POWERBOAT of the Year"!


 

 

STING470

Sting 470
Utgangspunktet er en åpen landstedsbåt som er lettkjørt, og til en fornuftig pris. Her kan man velge manuell motor med rorkult, eller man kan velge styrekonsoll og fjernstyring om man ønsker. Vi tror dette blir «yndlingsbåten» til hele familien. Rett og slett en båt for hele slekta.


 

 

sting 535 pro

Sting 535 PRO
Allrounder laget for praktisk bruk – bred og stødig med god plass til fiske- og fangstutstyr. 535 PRO er bygget for røff bruk. Den kan like gjerne brukes som arbeidsbåt hele året eller som hyttebåt.


 

 

Sting 600 Pro 6 landingss

Sting 600 PRO er en større utgave av vår populære bestselger 535 PRO. Med høyere fribord og større dekksplass kan du ta lengre fisketurer i tøffere sjø. Romslig og praktisk med masser av plass er dette en båt egnet for det meste!


 

 

Sting 630 FT 4107 landings

Sting 630 Fast Track er vår nye helårsbåt, en lukket kabinbåt som byr på masse komfort og sjøegenskaper tilpasset nordiske forhold. Med en mengde standard utstyr og en enda lengre liste av tilvalg kan du bygge din egen båt tilpasset dine behov. Enten du ønsker å ta en helgetur, ut og fiske eller trenger å frakte noe - dette er båten som klarer oppgaven året rundt! God tur!


 

 

Sting 730 FT landingsside

Vår siste modell i den moderne og innovative Fast Track serien Sting 730 FT er klar for lansering i år! En allsidig, praktisk, sporty og komfortabel året-rundt-båt. Romslig cocpit med god ergonomi og utforming. Luke i tak, skyvevinduer på begge sider, salong med bord som enklelt kan gjøres om til soveplass er bare noe av det du vil finne i Sting 730 FT. Med stort akterdekk er det duket for sosiale stunder i solen eller en flott arbeidsplass om du vil ut på fisketur med gode venner.

 

Tekniske data på på båtene finner du her >>

 Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Artikkelvisninger
58546

Webløsning ©2019 av Salit